top of page

Teaterdagene ble en stor suksess!

Oppdatert: 30. okt. 2019


TEATERDAGENE PÅ TOTEN – TEMA TEATER 25 ÅR

Teaterdagene gikk over all forventning. Mye takket være svært godt vær, for siden vi hadde 3 utendørs arrangement var det selvsagt en stor fordel. Totalt så 1700 store og små teater i Østre Toten Kommune denne uken. 950 av dem så forestillinger med Teater Leven fra Lillehammer som fremførte en artig vri på eventyret «Hjemmusa og fjellmusa» på barneskolene, og Turnékompaniet fra Hamar som fremførte «Mullah Sigurd» for ungdomsskolene. En klasse fra Lena Videregående skole fikk med seg «Kvinnene i maleriet» på skrivergården Undesløs, og de aller minste barna fikk oppleve «Henrik og Veslebrunen» på biblioteket.På de åpne forestillingene for voksne kom det nær 400 publikum fordelt på foredrag om Shakespeare på Toten Libris med forfatter Geir Uthaug, Solveigs 2. sang fra Teater Innlandet, og ikke minst Tema Teaters egne produksjoner: «Kransen og Kronen» på Kulturhuset på Skeia, «Amtmannens døtre» i parken på Stenberg, «Kvinnene i Maleriet» på Skrivergården Undesløs, og til sist «Pilegrimen» en konsertforestilling i Hoff Kirke, der inntektene gikk til Leger uten Grenser. Her kom det inn et bidrag på hele kr. 16500,-Og ikke nok med det. HeidiShow med Musikal-tapas på Mårråstund, som også var en del av teaterdagene på toten, trakk 350 publikummere lørdag morgen. Tema Teater takker for oppmøtet, og ønsker velkommen tilbake til teateret ved en senere anledning!


55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page