top of page

Kunstnerstipend til Gro Ann Uthaug

Oppdatert: 30. mar. 2020


Skuespiller Gro Ann Uthaug er tildelt Kunstnerforeningens Blom-stipend for scenekunstnere for 2017. Stipendiet ble delt ut under en bedre middag på kafé Engebret i Oslo mandag 30.oktober. Det var 5 Blom-stipend som ble delt ut, og ble behørig applaudert av en stappfull sal på Engebret. Billedkunst gruppen fikk tre stipend som ble delt ut an Karl Hansen og Anne Berit Nedland. de gikk til: Hanne Borchgrevink, Geir Harald Samuelsen og Marit Bockelie, Morten Røhrt delte ut på vegne av Film- scenekunst komiteen stipendiet til Gro Ann Uthaug, og Tom Lotherington delte ut på vegne av forfattergruppen til Alf van der Hagen. Her er Gro Ann Uthaug sammen med Kunstnerforeningens formann Bjørn Birch og styrets representant, Morten Røhrt. Gro Ann får stipendiet for sitt virke som skuespiller, instruktør, dramalærer og det utrettelige arbeidet hun har lagt ned i sitt eget Tema Teater. Hun skal bruke pengene til å utvikle nye prosjekt.


92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page