Turné for Fylkesbiblioteket, våren 2018


Stiftelsen FRITT ORD har bevilget støtte til Oppland fylkesbibliotek for en teaterturné med Tema Teaters kommende produksjon KRANSEN OG KRONEN. Forestillingen tar for seg fire kjente kvinneskikkelser fra litteraturen til Hamsun, Undset og Bjørnson, og tekstene flettes sammen med musikk av Johan Sebastian Bach. Medvirkende i produksjonen er skuespiller Gro Ann Uthaug og fiolinist Marieke Bettman. Forestillingen får premiere 4.desember under markeringen til Oppland Fylkesbiblioteks 70 års markering. Tema Teater har dermed inngått et samarbeid med Oppland fylkesbibliotek om denne forestillingen.


44 visninger0 kommentarer

© TEMA TEATER

ØSTRE TOTEN, NORGE

92423908 / INFO@TEMATEATER.NO

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Ikon