top of page

Teaterkurs på HUNN
Våren 2024

  • KURSENE BETALES I SIN HELHET OG GÅR NÅ OVER 6 UKER.

 

MANDAGER tid 18:00 - 20:00

GRUPPE FOR VOKSNE og UNGDOM OVER 15 ÅR (6 - 10 personer) 

Kurset vil gi en god innføring i hvordan en skuespiller jobber med seg selv og sine kollegaer på scenen.  Vi skal leke, samhandle, jobbe med rollespill, tekster og metoder.  for tro ikke at en skuespiller bare skal lære noe utenat.

Det viktigste er å forstå rolle, og da har skuespilleren selvsagt metoder for å komme dit. Men uansett om du vil bli skuespiller eller ikke; alle har bruk for å lære litt av disse verktøyene. og "å ikke å ta seg selv så høytidelig" er en av dem. Vi bruker mye improvisasjon, lek, gruppearbeid og vi skal jobbe sammen gjennom forskjellige teatermetoder. Gro Ann Uthaug leder kursene, og jobber frem kurset basert på elevenes tidligere teatererfaring.  Alle kurs blir derfor forskjellige. Gro Ann er flink til å se folk! men mest av alt skal vi ha det gøy.

Passer for alle kjønn og alder fra 15 til 80.  BLI MED!​

  • VEILEDNING FOR DEG SOM SKAL OPP TIL EN AUDITION 

Gro Ann tar imot talenter som ønsker enetimer  foran en audition - kontakt oss om dette så finner vi tid sammen. Gjerne helger eller kvelder. (pris etter avtale.)

  • PROSJEKTER,  REGIARBEID og PITCHING-VEILEDNING 

For grupper innen teater, dans, performance, crossover, film, m.m.

Å pitche sine prosjekt-ideen før man skriver søknader, eller fremlegger sine ideer for en kunde, er helt avgjørende for en utøver i dag. For mottakeren er det viktig at du formulerer dine ideer slik at de blir forstått av andre. Derfor kan en utenforstående hjelpe deg med å sortere ideene, stramme inn tanker og ikke minst prøve ideene ut i praksis. Det beste er å bruke en helg eller en helgedag på dette arbeidet, men det kan også være en dag eller noen kvelder - avhengig av hva dere vil, og hvor langt dere er kommet i prosessen. (Pris og tid etter avtale.)

STED & PRISER

Veiledende priser for  gruppetimer og egentimer:

​​

  • KURS SOM VARER 6 UKER KOSTER 1200,- PER PERSON

  • Ene-time avhengig av tiden vi bruker (fra  kr. 450 - )

  • Pitching-grupper: pris etter avtale

  • "FERIESKOLE" (VINTER / SOMMER / HØST)

for ungdommer fra kl.10 - kl.14 mandag til torsdag a 4 timer.

kurset koster kr. 1200,- per elev + ta med matpakke

 

Teaterundervisningen holder til i HUNN kunstnerkollektiv 

Hunnsvegen 31, 2819 Gjøvik

mobil: 92423908 

e-psot: info@temateater.no

20240219_194439_edited.jpg
bottom of page