top of page

Siste forestilling av "Tre kvinner"


TRE KVINNER spilles på Smuksjøseter fjellstue i Sel under Kristinspelet 2017.

Få med deg denne fine forestillingen - som spilles i Gudbrandsdalen, der Kristin Lavransdatter levde mesteparten av sitt liv. Vi spiller 1te juli kl. 12 - billetter ved døren. Etter forestillingen inviteres man til gammeldags lunsj på smuksjøseter. og siste førestilling av KRISTIN LAVRANSDATTER på Jørundgård er

kl.19:30 på Jørundgård. Velkommen! Ta kontakt om du vil vite mer. Folk sitter nærmest lamslått etter forestilling og sier at de vil LESE Sigrid Undset. det tar vi som et stort tegn på at forestillingen er bra og Sigrid Undset er verd å lese! send oss en sms 924 23 908 om du vil bestille forestillingen til ditt lag, skole, forening eller næringsvirksomhet!


40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page