top of page

Tragisk! - bare 5% med teater!


Rett før påske fikk jeg nytt nummer av Nøkkelen - dette er kulturmagasinet til FOLKEAKADEMIENE om noen lurte. Her var det oversikt over alle program /opplevelser som folkeakademiet hadde vært arrangør for i 2015.

til min forbauselese var det kun 5% av alle program som var TEATER!

Det er er tragisk. Det er 120 teaterforestillinger som er listet på sidene og ute som tilbud til folkeakademiene. Likevel altså bare 5% av tilbudet er TEATER.

Alt i alt var det arrangert 3 602 visninger. 230 372 publikum så dette. Men altså av dette kun 11 500 så teater og det var bare 180 teaterforestillinger rundt om. Jeg oppfordrer derfor de lokale folkeakademiene til å jobbe mer for å vise teaterforestillinger i sitt distrikt. Teater er viktig. det forteller historier, og gir folk noe å tenke på - kanskje i lang tid etter de har sett forestillingen. Teater griper deg. det kan dessuten være vakkert, følelsesladet, morsomt og visuelt. Folkens SE TEATER!

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page