046%20-%20Kopi_edited.jpg
20201123_231312.jpg
27336556_10156190103322009_7160122408287
20170311_135346.jpg

DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN,

KULTUROPPLEVELSER FOR ELDRE

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. Gjennom ordningen skal det legges til rette for økt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren, slik at det utvikles gode kunst- og kulturprosjekt lokalt innenfor et mangfold av sjangre og uttrykk. Ordningen skal også bidra til at eldre får et tilpasset kulturtilbud på arenaer der de eldre befinner seg i dagliglivet.

Tema Teater tilbyr både kortere forestillinger, "dikt og fortellinger" og enkel "teaterlek-kurs" for de eldre. Dette kan vare mellom 40 minutter og en time eller to. Kurs kan være morsomt og sosialt, så her er det mye å hente, særlig med litt kaffe og en godbit etterpå. Tid avtales med arrangør ved bestilling. 

FORESTILLINGENE:

  • HISTORIER OM HESTER - 3 flotte og spennende historer leses va Gro Ann. Kjempefine tilbakemeldinger fra brukere og ansatte på omsorgssentre. 

  • JA, VI ELSKER BJØRNSTJERNE BJØRNSON - En sjarmerende forestilling med tekster av Bjørnstjerne Bjørnson anbefales på det varmeste,

  • ØNSKEDIKTET - fremføring av kjente og kjære dikt, og samtale rundt disse. dette er et godt alternativ for mindre grupper, der samtalen og roen står i sentrum. Anbefales!

KURS:

  • teaterlek over 1 formiddag

  • teatermoro over flere formiddager. (f.eks 4 ganger på høsten eller våren)

  • Kontakt oss

BJØRNSTJERNE BJØNSON - HER ER DIKTENDE TRANG

Dette er en sjarmerende resie gjennom noen av de mest kjente bondefortellingene til Bjørnson. "En glad Gut" og "Enn om vi kledde fjellet", samt "Fiskerjenten". Om tiden strekker til byr vi også på kjente dikt og sanger fra Bjørnsons univers. (Tonen, Haren og reven, Så takk for alt i fra vi var små, Prinsessen satt høyt i sitt jomfruburd, og Ja, vi elsker)

Vi har mulighet for å bruke trådløs mygg om det er ønskelig og tiden kan variere fra 35 minutter til opp mot en time, etter ønske fra arrangør

Riggetid må påregnes.

bestill på: info@temateater.no / 92423908

EKSTRA!

Forkortet forestilling om CAMILLA COLLETT

Forestilling om Camilla Collett, har vært på repertoaret vårt nå i hele 8 år, og har vært spilt både på omsorgssentre og på Seniorarener rundt om på østlandet. Forestillingen er en kortversjon av en større forestilling om Camilla Collett. I denne forestillingen følger vi Camilla fr hun er ung dame og videre inn i hennes liv som forfatter. Et sterkt portrett av en enestående kvinne i norsk kultur og åndsliv. Nå i 2020 skal vi besøke flere seniorarenaer i Oslo-området. Forestillingen varer varer fra 40 minutter til 1 time avhengig av ønske fra arrangør. Kontakt oss på: info@temateater.no / 92423908 eller HER

KURS - TEATERLEK

Hva med å boltre seg litt i lek og moro? det er godt for hode, for kroppen og ikke minst for lattermusklene. Veldig upretansiøst og sosialt. kan vare en formiddag eller flere. for dere som bor i OSLO, VIKEN eller INNLANDET (i alle fall for flere kursdager) 

kontakt oss på: info@temateater.no / 92423908