top of page

Kransen og Kronen spiller på Prestegårdslåven.


Allerede førstkommende onsdag, 15.august kl. 19:00, er vi i gang igjen med ny turné for KRANSEN OG KRONEN. Første stopp er Prestegårdslåven i Vardal, Gjøvikregionens nye kulturarena. Vi håper mange finner veien til Vardal på onsdag.

Kransen og Kronen - er en forestilling med tekster hentet fra litteraturen til Bjørnson, Hamsun og Undset - våre nobelprisvinnere i litteratur. det er sterke, men sårbare kvinner vi møten: en litt rampete fiskerjente, dronning Maria Stuart av Skottland, Kristin Lavransdatter som møter kjærligheten for første gang, og en dødssyk Victoria. Alt flettet sammen med vakker fiolinmusikk av Johan Sebastian Bach. utøverne er Gro Ann Uthaug og Marieke Bettman. Billetter ved døren. (eller kontakt Ola Thune) VELKOMMEN -


28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page