top of page

Teaterdagene på Toten - Tema Teater 25 år!


Utrolig, men sant! Tema Teater er 25 år!

Det hele startet for 25 år siden. Jeg hadde akkurat flyttet hit, og sagt opp skuespillerjobben ved Sogn og Fjordane Teater. Livet var helt fint det. Det var bare det at etter 10 år på Vestlandet, der teatersjefer og regissører bestemte hva jeg skulle spille, hva jeg skulle si, og hvordan jeg skulle se ut - mente jeg det var på tide å bestemme litt selv. Jeg og familien dro til Toten, fikk høner og katt og skulle være kunstnere på landsbygda. "En motvekt til Totningen" som nabo-dattera kalte det.

Og her er jeg 25 år etter. Leder og skuespiller i Tema Teater. Bak meg ligger 600 spilte forestillinger, 80 000 publikummere som har kommet og sett det jeg har gjort, og jeg har produsert 25 produskjonsenheter. Helt alene - eller i alle fall nesten. Jeg har vært på turné fra Flekkefjord i sør til Mehamn i nord. Derfor skal dette feires! Og takket være kultursjefen i Østre Toten, som syntes ideen var god, gjør vi dette med Teaterdagene på Toten - Tema Teater 25 år. Alle billetter er på ebillett. hele programmet ligger her på siden

Så nå er det bare å booke i vei. Håper å se deg på mange av arrangementene. Ja det er 8 åpne arrangement og 10 skoleforestillinger. Alt på 6 dager i mai - (22. til 27. mai) VELKOMMEN!

Bilde av de 4 karakterene i Kransen og Kronen som er festforestillingen 22.mai

Maria Stuart av Bjørnson, Kristin Lavransdatter av Undset, Petra av Bjørnson og til slutt Victoria av Hamsun.


54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page