Ungdommene på AFR satt som fjetret


Flotte ungdommer møtte Camilla Collett på AFR 11.mars. Under Auditoriet men vi river forestillingen.

Lørdag 11. mars hadde Tema Teater gleden av å spille sin 45de forestilling om Camilla Collett på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole, Ringsaker. Det var en flott og lydhør forsamling med ungdommer - og noen voksne - venner av skolen - som også hadde kommet for å se teater denne lørdagen. skuespiller Gro Ann Uthaug snakket etterpå med ungdommene om å skrive for teater og om kvinnesak.Skolen har jo linjer som FN akademiet, journalistikk, media m.m. så dette var en forestilling som passet det tema skolen står for. Fabelaktig hjelp med utlessing og innlessing av bilen fikk vi også. her noen av de flotte ungdommene og salen - etter vi er ferdigspilt.


20 visninger

© TEMA TEATER

ØSTRE TOTEN, NORGE

92423908 / INFO@TEMATEATER.NO

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Ikon