Ø. T. Kommune og Norsk kulturindeks

Oppdatert: mars 30


Kultursjefen i Østre Toten inviterte kulturinstitusjoner, kunstnere, bibliotekarer, musikere og scenekunstnere - samt privatpersoner, lag, foreninger og bedrifter innen kultur, idrett og reiseliv til møte på Kulturhuset på Skreia, der Telemarksforking la frem sitt resultat vedrørende Norsk kulturindeks for vår kommune. Kvelden bø på nedslående fakta og positive overraskelser samt noen gullerøtter å knaske på. Tilbakemelding for en kulturstrategi er ønsket innen 15. februar. Scenekunstfeltet ble hoppet over av uviss årsak - men Tema Teater var tilstede denne kvelden. Og tilbakemelding til kulturkontoret vil komme!


27 visninger

© TEMA TEATER

ØSTRE TOTEN, NORGE

92423908 / INFO@TEMATEATER.NO

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Ikon