top of page
Fargefull familie flytter til Toten
Ny familieforestilling på Toten!

Fantastiske skuespillere. Flott musikk. Dynamisk dans og morsomt manus! Dette ble en helg utenom det vanlige med over 30 på scenen og et publikum på litt over 300 i løpet av helgen. Lena-parken ble arena for pop-up teater, med fantastiske Janka Stensvold Henriksen, Tonje Bakken Kvasbø, Mai Elin Løkken og Jan Wehrmann.De unge talentene Jenny Houth-Aaslund, Håken  Haugen og Wilhelm Heimdahl Karsrud, alle 11 år, og de artige skurkene i stykket Oscar Narten og  Astrid Sørlien var verd billettprisen. Nå spørs det om vi klarer å sette forestillingen opp igjen i jubileumsåret vårt 2023. Les om om forestillingen ved å klikke deg videre via boksen under.

Tro på Lyrikken!

Gro Ann Uthaug på øya Kinn ved Florø

Gro Ann Uthaug ute på øya Kinn, vest i havgapet.

LUNSJ OG LYRIKK  -  POESI VED PEISEN - DIKT VI GJERNE HØRER - kort sagt velg din egen tittel 😀👍

Dette programmet kan med andre ord ha hvilket som helst navn, og romme det DU ønsker, i samtale med oss. Et skreddersydd opplegg. Dikt kan stå alene, eller i forbandelse med foredrag, middager, musikk. Det er mange muligheter og det er mange dikt! 

Gro Ann Uthaug vil gjennom dette prosjektet bringe tilbake gleden av å lytte til diktningen vår. For hva søker man i livets store oppturer og nedturer? Naturopplevelser, kjærlighet, sorg, savn, ensomhet, - nå følelsene er sterke - kommer behovet for å høre dikt. Første opptreden etter  ferien er 23.august på Gjøvik. Gå HIT

Ta kontakt med Gro Ann. Hver opptreden vil bli forskjellig så samtalen i forkant blir nødvendig. Pris etter avtale

Camilla Collett

CamillaCollett10b - Kopi_edited.jpg

Camilla Collett i Gro Ann Uthaugs skikkelse

OPPLEV ET MØTE MED CAMILLA COLLETT:

Camilla Collet, har vært med Tema Teater i hele 9 år. Og forestillingen spilles fremdeles. Vi møter unge Camilla Wergeland i det hun kommer hjem fra en lengre utenlandstur etter bruddet med Johan Sebastian Welhaven, og følger henne gjennom glede, ekteskap, sorg, ensomheten og som kvinnesakspioneren og forfattere Camilla Collett. En gripende historie om et levd liv. Gro Ann Uthaug har som mål å løfte frem kunnskapen om Camilla til publikum. Gå ikke glipp av dette!  I sommer ble forestillingen spilt under en 80 års markering på Bjerkebær, Lillehammer, hvilket betyr at forestillingen kan spilles i mindre kokaler, private hjem og forsamlingshus. Varighet ca. 50 minutter.

Regi ved Einar Dahl!

Pris og annen info etter avtale

Babettes Gjestebud

20190806_173130.jpg

Gro Ann Uthaug som Babette Hersant

NI ROLLER OG KUN EN SKUESPILLER! - MÅ OPPLEVES!

Einar Dahl har nok en gang regien og vi har samarbeidet med ham for andre gang. Denne herlige fortellingen av Karen Blixen (1885 - 1962) handler om å tåle, finne seg til rette og gjøre sin plikt, samtidig som man bevarer drømmen. Og når drømmen til Babette går i oppfyllelse, og hun gir alt hun eier til en liten forsamlig mennesker som ikke vil gi, og stitter imot 

, skjer underet. Underet vi alle håper på når alt kommer til alt.

"Det var som de fikk sine synder vasket hvite. De danset og lo. De omfavnet hverandre, eller ble stående hånd i hånd både legemlig og åndelig sett."

Forestillingen varer ca. 75 minutter

Pris  og annen info ta kontakt

Program for eldre

14054205_910318155746575_3915578609265635724_n.jpg

HVA ER DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN?

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing hvis

mål er å sørge for profesjonell kunst- og kultur til eldre. Økt samarbeid mellom kultursektor og omsorgssektor, som skal komme både de eldre og de lokale kunstnerne til gode.

KULTUR FOR ELDRE:

DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN

HESTER  - HISTORIER og DIKT

Vi har valgt ut 3 flotte historier som Gro Ann leser i tillegg til både sang og dikt. Vi har mottatt svært gode kritikker fra publikumet.

  • Å det var så flott å sitte å høre på dette.

  • Vi levde oss inn i fortellingene

  • Vi kjente igjen Veslebrunen fra da vi var bern.

Både ansatte og brukere har sittet med tårer i øynene etter denne historien. Heldigvis er det morsomme fortellinger også med i programmet. 😀

BJØRNSTJERNE BJØRNSON 

En sjarmerende forestilling med tekster av Bjørnstjerne Bjørnson. utdrag fra En glad gutt og fiskerjenten

Har vært spilt over 100 ganger

DIKT - Også lyrikken er kjærkommen blant eldre. I kombinasjon med musikk kan det fort bli en fulltreffer. Se mer om Lyrikkprogrammene øvers på siden.

På bildet: Karen Flesvig Schrøder og Gro Ann Uthaug

bottom of page