top of page

man. 06. jan.

|

Sande bygdekvinnelag

Babettes gjestebud

Karen Blixens medst berømte novelle er gjort levende gjennom Tema Teaters forestilling, der Gro Ann Uthaug spiller hele 9 forskjellige karakterer. "Hun burde fått Oscar!" skrev Oppland Arbeiderblad etter premieren.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Babettes gjestebud
Babettes gjestebud

Tid og sted

06. jan. 2020, 19:00 – 20:20

Sande bygdekvinnelag, Sande, Norge

Gjester

Om arrangementet

Babettes gjestebud av Karen Blixen

Med Gro Ann Uthaug i hele 9 forskjellige roller.

Babettes gjestebud er en av de store humoristiske og dyptgripende novellene fra den danske forfatteren Karen Blixen (1885 – 1962). Den kom i samlingen Skjebneanekdoter i 1958. 

Babette er flyktning og kommer til et lite bygdesamfunn i Norge. Her blir hun innlosjert hos to voksne ugifte og strengt pietistiske søstre, og blir hushjelp og kokke.  

Babette blir hos søstrene i 14 år. Men før Babette kom til Norge, var hun kjøkkensjef på en av de mest eksklusive restaurantene i Paris, noe søstrene selvsagt ikke vet noe om. Hvordan historien utvikler seg, får du se om du bestiller denne 70 minutter lange soloforestillingen, men Gro Ann Uthaug i hele 9 roller! Skuespiller Gro Ann Uthaug, fikk kulturprisen i Østre Toten i 2018, og har spilt på de fleste av landets scener. Hun har også tilrettelagt novellen for scenen. Regi er ved Einar Dahl, og produksjonen er ved Tema Teater.  

Billettsalg for 6.januar kjøpes hos:

Sandvina bok og leker. Kr 200,- for medlemmer i Sande bygdekvinnelag og Kr 300,- for ikke-medlemmer. 

Om spørsmål rindt  forestillingen sjekk www.temateater.no

eller kontakt Tema Teater på 924 23 908

Dele dette arrangementet

bottom of page