PRODUKSJONER 2020

SENIORTEATER - skap en hyggestund for eldre

TEATER FOR DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN,

SENIORARENAER / KULTURARENAER FOR ELDRE

Tema Teater tilbyr her et lite knippe med forestillinger / program som passer for den eldre generasjon av befolkningen. Det er rett og slett utdrag fra litteraturen fra våre store diktere. Camilla Collett forestillingen og Bjørnson forestillingen anbefales på det varmeste, med Dikt jeg gjerne deler er også et fint litterært program, om dere ønsker noe litt mer lavmelt. Kontakt oss for en prat

BJØRNSTJERNE BJØNSON - HER ER DIKTENDE TRANG

Et gøyalt møte med 3 av bondeførtellingene til Bjørnson, samt noen få av hans dikt.

Det er utdrag fra: "Furuen, bjørken og lyngen", "En glad Gutt" og "Fiskerjenten".Alt formidlet av Skuespiller Gro Ann Uthaug. Forestillingen vare ca. 45 minutter. (men kan kuttes ned til 30 om man velger bort en av historiene)

ET MØTE MED CAMILLA COLLETT - FØRST OG FREMST MENNESKE!

I 2013 skrev skuespiller Gro Ann Uthaug en stor forestilling om Camilla Collett, som fikk tittelen Camilla,ensom kvinne blant menn. Den har blitt så populær at vi nå også har laget en kortversjon av denne forestillingen som vi tilbyr til seniorarenaer rundt om. I den store 90 minutters forestillingen følger vi Camilla fra hun er 10 år til hun blir 80, men i denne versjonen treffer vi henne i en alder av 24 år, og rett før hun gifter seg med Peter Jonas Collett. Nå i 2020 skal vi besøke flere seniorarenaer i Oslo-området. Forestillingen varer i ca. 45 minutter.

Gå hit for å lese om den store versjonen.

DIKT JEG GJERNE DELER - Gro Ann Uthaug har nå vært skuespiller i 40 år, og vil gjerne dele sine yndlingsdikt med dere. 

Dette kan variere både i forhold til tema, årstid og hvor lang tid vi har til rådighet. Så alt er mulig mellom 20 minutter og opp mot 50 minutter. Her kan det også bli et lite utdrag fra romanen Kristin Lavransdatter av Sigrid Undset, eller Victoria av Knut Hamsun. Det er med andre ord ikke en fast forestilling, men en forestilling / kunstnerisk opplevelse som avtales med dere ut i fra ønske og behov.

© TEMA TEATER

ØSTRE TOTEN, NORGE

92423908 / INFO@TEMATEATER.NO

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Ikon