OBS! - CORONA RAMMER OGSÅ OSS

Vi har dessverre, som mange i vår bransje, vært nødt til å avlyse flere av våre forestillinger denne våren. Men til høsten er vi på plass igjen. derfor håper jeg du vil bestille en forestilling. Camilla Collett, skal spille i september, og  Babettes gjestebud i oktober.  Et kortprogram med tekter og dikt av Halldis Moren Vesaas og Tarjei Vesaas kommer i november for den kulturelle spaserstokken i Gjøvik. Gå til KONTAKT

Nytt digitalt prosjekt!

Oppstart av 

POESIBLOGGEN på YouTube

I løpet av Corona-tiden har Tema Teater startet et nytt digitalt prosjekt; nemlig POESIBLOGGEN på YouTube. Hensiktet med prosjektet er å formidle flotte norske  dikt for vårt publikum via nettet. Vi har en ambisjon om å dele dikt med dere 1 til 2 ganger i mnd. og håper at det kan være en mulighet for å få formidlet yndlingsdiktet av gode skuespillere. Jobber du som lærer kan du sikkert også bruke dem i undervisningssammenheng. Vi håper du har lyst til å følge Poesibloggen som ligger som egen spilleliste på Tema Teaters kanal på YouTube.

 

Når nye dikt legges ut, melder vi det også i Gro Anns blogg her. se bloggen

BABETTES GJESTEBUD

Karen Blixens beømte novelle skapes om til teater. Skuespiller Gro Ann Uthaug boltrer seg i hele 9 forskjellige karakterer i løpet av de 75 minuttene forestillingen varer. Karen Blixens berømte novelle, er i denne oppsetningen satt til Gudbrandsdalen, men ellers er det meste som det skal være i denne versjonen av novellen. Babette er flyktning fra Paris, og kommer til Norge, til to ugifte og ubemidlete eldre damer. her blir hun hushjelp men etter 14 år i trange kår, skjer det en svært overaskende hendelse i huset. Novellen tar en sterk Usving som forandrer livet til alle de tre damene.

Forestillingen hadde premiere i august 2019, og har vært spilt flere steder i innlandet, men også i Viken og Vestland fylke.

Vi håper du har lyst til bestille en forestilling for ditt lag i løpet av høsten. Forestillingen passer best i mindre lokaler som menighetshus, gårder, til og med låver, bibliotek og serveringssteder. Forestillingen spilles uten pause.

Flere av forestillingene til nå har vært inkludert middagsservering, men det er ikke nødvendig for opplevelsen.

Regi er ved Einar Dahl.

Kontakt oss for flere detaljer, pris og tilgjengelighet. KONTAKT

Camilla Collett spilles nå på 8de året! 

CAMILLA COLLETT,

ENSOM KVINNE BLANT MENN 

Gå ikke glipp av den kritikerroste forestillingen om Norges første feminist og kvinnesaksforkjemper, Camilla Collett (1813 - 1895) . Camilla kjempet alene for kvinnenes rettigheter på midten av 1800 tallet. Hun sto sterkt i stormen, og hadde en tydelig og viktig stemme, alene blant menn. Hennes roman Amtmannens døtre kom ut i 1854/1855. Varighet 90 minutter uten pause. Om forestillingen GÅ HIT

I rollen som Camilla Collett: Gro Ann Uthaug

Regi: Einar Dahl.

Musikk: Agathe Backer Grøndahl

(Denne forestillingen finnes også i en kortversjon for seniorarenaer. nå i høst skal vi både til oslo og til Bærum med da en 50 minutter lang versjon.

Forestillinger for Den kulturelle spaserstokken / sceniorarenaer

  • Frogner Seniorsenter - Majorstuen 11.09 kl. 12:00

  • Hennie Onstad Seniorsenter - Bærum 14.09 kl. 12:00

TEMA TEATER feiret sitt 25 års julileum i 2018

Det ble hele18 forestillinger for 1700 publikumere i løpet av  6 dager i mai 2018. Festivalprogrammet finner du HER

og Tema Teaters 25 år lange historie, finner du her

GRO ANN UTHAUG mottok kulturprisen

Dette skjedde på Brenneriet i Totenvika i Østre Toten kommune i 2018 begrunnelsen var for å ha "brakt teaterkunsten til Toten".

Dette ble en svært hyggelig kveld med mange kulturelle innslag fra både Mjøs cellistene, Sverre Fredrik Bø Norheim, Arnhild Littlere og datter og svigersønn Kristin og Andreas Jess-Bakken. En vakker koldnål "Treet"av Hilde Grøstad Sunde var selve kulturprisen som ble overreakt med tale av daværende ordfører i kommunen, Guri Bråthen.

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Ikon

Klikke deg til våre sosiale sider

© TEMA TEATER

ØSTRE TOTEN, NORGE

92423908 / INFO@TEMATEATER.NO

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Ikon
jennykristin2